Descrierea de blog



Imagine similară

 Descrierea este o parte din noi. Ne lărgeşte orizonturile, şi chiar ne salveaza din timpul pierdut în a da scroll pe un blog,în speranţa de a găsi ceva reprezentativ nouă înşine,dar fără rezultatul pe care îl doream de cele mai multe ori... Acele câteva cuvinţele de inceput îţi caracterizează nişa de lucru şi îţi poate mări considerabil numărul de cititori prezenţi zilnic pe blogul tău. 
 Descrierea, însă, este picătura din oceanul abundenţei în social media...

În continuare,aplic tactica de a nu mă  chinui să mă pierd în detalii,ci de pur şi simplu a va arata ce cred şi spun tare şi răspicat bloggerii despre blogurile acestora ! :)

1. http://enigel.blogspot.ro/ - Cununiţă de idei ;

2. http://pemuchiedecutit.blogspot.ro/ - Bun venit! Eu sunt Vera, locuiesc în Gorj, sunt mamă, soţie, fiică, prietenă, confidentă, gospodină... Îmi doresc să fac din acest spaţiu o incursiune în cotidian, împărţind cu tine experienţe noi de viaţă, putină poezie, impresii din călătorii, păreri despre cărţi, reţete culinare, reviewuri la produse încercate... Daca citind, vei simţi puţină emotie, un dram de vibraţie, dacă vei zambi în colţul gurii sau te vei întrista cu mine, înseamnă că efortul meu nu a fost zadarnic. Hai să trăim!


4. http://www.hailabord.ro/ - Bun venit la bord ! ;

5. http://irina.bartolomeu.ro/ - Idei pe verticală ;

6. http://www.giulieta.info/ - Află lucruri noi chiar acum ! ;

7. http://cuemilia.info/ - Cu şi despre mine ;

8. https://georgianghita.blogspot.ro/ - ''Nu poţi lăsa moartea sa-ţi pună viaţa în aşteptare'' ;

9. http://noiinbucatarie.ro/ - Reţete culinare din toată lumea 

10. https://cevadoarnou.blogspot.ro/ - De prin viaţă adunate...

Vă invit cu mare drag să accesaţi blogurile prezentate mai sus,cu tot cu descrierile lor,însă cu accent pe ultimul !! :))

Într-o notă cat se poate de subtilă, îmi cer scuze că mult doritul (dar neştiut de nimeni) articol din prima zi de şcoală,legat mai bine zis, nu a venit,dar care va veni oricum zilele următoare. Fiindcă sunt şi eu totuşi o victimă a sistemului, programul de postări mi s-a dat complet peste cap,nevoită fiind de altfel să postez de maxim 2 ori pe saptamana, în weekend. Dar, you know,ia partea buna ! Măcar nu ai manual de sport/dirigenţie ! Vezi,există întotdeauna loc de mai rău !

P.S. Sunt doar o mică parte din ceeea ce urmăresc în activităţile mele bloguistice...

Comentarii

  1. Ai mare dreptate, descrierile sunt foarte importante pentru cei ce ar dori să vadă și sa afle câteva cuvinte despre tine și ceea ce se prezintă pe blog! Succes în continuare și o săptămână liniștită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ! :) Imi incalzeste inima sa vad ca munca,fie ea in spatele monitorului, imi este apreciata si comentata pozitiv ! Saptamana frumoasa ! :)

      Ștergere
    2. Multumesc mult ! :) Imi incalzeste inima sa vad ca munca,fie ea in spatele monitorului, imi este apreciata si comentata pozitiv ! Saptamana frumoasa ! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare